Nem fremstilling i åben ende: den perfekte kombination af bekvemmelighed og innovation

Efterhånden som det moderne liv accelererer i dag, har forbrugerne en stigende efterspørgsel efter produkter med praktisk emballage. Som enpakkeløsningUdbredt i dåsemad er letåbne låg efterhånden blevet en ny favorit på markedet på grund af funktionerne i let-at-åbne og let-at-bruge.

Oversigt over Easy Open End-industrien

Lavet af aluminium, TFS, Tinplate og andre materialer, nemme åbne ender er ikke kun praktiske for forbrugerne at bruge, men kan også forbedre produkternes konkurrenceevne på markedet til en vis grad. I de seneste år, med den fortsatte udvikling af teknologi og stigningen i forbrugernes efterspørgsel, har den nemme åbne industri indvarslet en periode med hurtig udvikling.

Global og kinesisk Easy-Open Cap-markedsstørrelse

I 2022 er den globale let-åbne kapitalmarkedsstørrelse omkring RMB 1,1 milliarder, og den forventes at vokse til RMB 1,1 milliarder i 2028 med en sammensat årlig vækstrate på %. Som en vigtig del af den globale easy-open cap-industri har det kinesiske marked en markedsstørrelse på omkring 1,1 milliarder RMB i 2022, og det forventes at opretholde en stabil vækst i de næste par år. Anvendelsesområderne for easy open caps udvides konstant, hvilket driver den fortsatte vækst i markedsefterspørgslen.

TAGS:LET OPEN END, EASY OPEN ENDS, KINA HUALONG, HUALONG EOE, PEL OFF LÅG, METALEMKLING, TAPA ABRE FACIL, EOE LÅG, BLIK LÅG, DANSKEMARKED,

نیکولاس آپرت, BUNDENDE BLIK, LAKERET BLIK, ALUMINISERET EOE, ORGANOSOL LAK, BPANI, EPOXY PHENOL LAK, ENGROS BUNDEND FABRIKANT, FØDEVARER, TØRRET, FØDEVARER I DANSELÅG, grøntsager på dåse, TIN FRI STÅL, DÅSE TUNA, KINA LEVERANDØR


Indlægstid: Okt-08-2024