Over 18 års erfaring med Easy Open End-produktion

Over 18 års produktionserfaring med at producere let åben ende.Hualong EOE (forkortelse for "CHINA HUALONG EOE CO., LTD."), som blev fundet i 2004 af Mr. Hong Shaolong, og den registrerede kapital er 12 millioner RMB, er i dag blevet en velkendt leverandør inden for metalemballageindustrien på fastlandet Kina.

Hualong EOE Over 18 års erfaring med Easy-Open-End-produktion

VI HAR ALLE STØRRELSER DU BRUGER.

Lige meget hvilken slags rund form, let åben ende du har brug for, har vi et komplet udvalg af produktkataloger, du kan vælge.Indvendig størrelse spænder fra 50 mm til 153 mm, hvilket svarer til dåsediameteren fra200# to 603#, med over 180 slags kombinationer.Både lak indvendigt og logo udvendigt kunne tilpasses.

 

VI KAN OPFYLDE DET, DU KRÆVER.

Vi har kvalificeret os til ISO9001 og FSSC22000 og ejer 20 avancerede automatiske produktionslinjer på værkstedet, og vores årlige produktionskapacitet er over 4 milliarder styk.Uanset om du er professionel konserves eller konservesproducent, er vi sikre på, at vi kan få EOE-kvaliteten til at opfylde dine krav.

 

VI BIGGER OM DIN KVALITET.

Kvalitet er vores kodeord.Fuldført din can-body er vores job, men at opretholde din kvalitet og beskytte dit brand er vores ansvar.Vi bliver ved med at få en fin berømmelse for at være betroet EOE-leverandør til dåsefremstillingsindustrien.Vi tror på, at dåseproducenter vælger Hualong EOE, fordi vi er en pålidelig partner.

 

Det er vores mål altid at fokusere på den enkelte kundes unikke behov og levere den bedste EOE-løsning.Hvis du har brug for EOE-produkter, bedes du kontakte os.

TAG: EOE, EASY OPEN ENDS, HUALONG, TFS EOE, ETP EOE, Aluminium EOE, Blik EOE, Kina TFS EOE, Easy Open Låg, Blikbund, ETP EOE Producent, High-Quality TFS EOE.


Indlægstid: 29. maj 2023